On the road again

Skitcamping

Vad hände igår då? Svar: Inte mycket alls. Vi låg kvar på samma camping vi varit på i två nätter, Kennedy Park Resort Napier. En riktig skitcamping om jag får säga så. Men det var den bästa i närheten av Napier. Vi låg på den campingen förra året, men då hade vi inte samma behov som vi har i år, så dåtyckte vi den var okej. De stoltserar snyggt på hemsidan att de har FREE WI-FI, och vi väljer ofta såna campingar eftersom vi båda bloggar och jag vill Skypa med barnen emellanåt. De hade ett värdelöst wi-fi som knappt gick att logga in på, och kunde man göra det blev man utslängd lika fort. När vi påtalade det så var personalen rätt förstående, men ville så klart bortförklara. Då klev Mr Computer/Network specialist Sjölund in i samtalet, och DÅ var det ingen som hade nåt att komma med. Då var det bara att hålla med om att nätverket var värdelöst.

Vet ni vad en i receptionen tyckte jag skulle göra? Jo, maila in ett klagomål! Fatta ironin, MAILA in ett klagomål när det inte finns något nätverk som fungerar 🤦‍♀️

Handikappsduschen såg vid första anblick exemplarisk ut. En toalett i samma utrymme som duschen, sittbänk, handdusch som gick att höja och sänka och stor plats för rullstolen. Vad hände då när man satte igång duschen? Jo, vattnet rann inte undan och höll man inte upp fötterna satt man till anklarna med bläigt duschvatten. Toarullen satt heller inte fast, så den var ju nån och snodde på nätterna så det inte fanns någon på morgonen.

Vi testade inte poolen, bbq, köket eller restaurangen. Men av det vi ville använda campingen till så får den 0 i campingbetyg av oss. Men men, som campare är man ju anpassningsbar 😆😇

Gårdagens väder var lite väl varmt. Jag mår ju inte så bra av värme, och till slut åkte kylvästen fram. När jag fick ner temperaturen var jag så slut så jag somnade en stund.

På kvällen grillade vi, och det är alltid gott.

I morse när vi vaknade så regnade det. Inte så jättekul men luften var skön att andas. Vi hade bestämt att vi skulle åka vidare norrut längs östkusten, till Wairoa.

Starbucks breakfast

Först åkte vi in till Napier och åt frukost på Starbucks, därifrån tog vi State Highway 2 mot Gisborne. Till Wairoa var det drygt 11 mil men det tog hela tre timmar att köra dit. Vägen slingrade sig fram, från havsnivå upp till över 300 m höjd och ner igen. Och inte bara en gång utan det var slingerväg både kors och tvärs.

Väl framme vid Riverside Motor Camp slutade det regna och vi fick en bra plats att parkera på. Lunchen intogs och eftersom det fortfarande var lite blött ute satt vi i husbilen och åt vår utsökta färdig-lasagnebitar med tabbouleh. Duger åt oss🙋🙋‍♂️

Nu ska vi fundera på vad vi ska hitta på, och hur vi ska planera resterande väg upp till East Cape där vi ska tillbringa nyårsafton 🌟🇳🇿.

3 tankar kring ”On the road again

 1. Leif

  Det stämmer att nätverket var riktigt dåligt. Kan också förstå då verkmästaren skulle kolla kablage om det inte funkar. Det är det sista men vill som ansvarig att någon utan förståelse ska greja med sakerna. Sen kan man inte bara sitta och knappa vid kunden en stund och säga att det funkar. Det är många som klagar. Det är bra signal men nätet pallar inte trafiken. Klåpare som håller på med hemma saker. Det finns riktiga antenner men också hobbyprylar.
  Lär inte komma tillbaka dit😣

  Svara
  1. judithjaxon Inläggsförfattare

   ❤️❤️❤️

   Det är inte mycket som kan få dig upprörd, men sånt här… ojoj 😘😆

   Svara
 2. Bibbi

  Jag skulle ha velat se minen på dom när Leif läxade upp dem och visade att det dom snackade var…..crap. Heja dig Leif!
  Fy för den campingen den lät nästan lite otäck och jag är glad att ni inte provade på maten när allt annat också funkade som…….crap.
  Nu friskar ni iväg till nya fina fungerande ställen och vi som sitter här hemma i regnet väntar tålmodigt och förväntansfullt på inlägg både här och hos Leif.
  Så härligt ni har det. Förresten…..god fortsättning på julen.
  Kram till alla tre

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.