Ho ho ho

Fresh fruit juice

Julafton i Nya Zeeland – den bästa idéen på länge. Här spelas det julmusik, och vi behöver inte jaga upp oss över att knäcken inte är kokad eller att sillen inte är inlagd. I stället åker vi på Hawke’s Bay Farmer’s Market i Hastings. Där fanns färsk frukt, grönsaker, kött och grönsaker för BBQ, bröd och bakverk, godis och drycker av alla slag. Man handlar lokalt och köper direkt från odlare, producenter och tillverkare. Vi fick med oss ett gäng avocado och två vinflaskor därifrån.

Utsikt över Stilla Havet 💕

Från Hastings tillbaka mot Napier, men vi stannade till vid stranden vid Cape Kidnappers. Eller ja, där vandringsleden ut till Cape Kidnappers börjar. Nu hade det hunnit bli runt lunch och det var väldigt varmt, inte många moln som kunde skymma nån sol. Då det är så varmt är det skönt med vinden från havet. Vi satt och såg ut över havet en stund, väldigt rogivande. Eller vi och vi… jag gjorde det och Leif tog lite bilder, han är inte lika fascinerad av havet och vinden som jag är 😆

På campingen vi ligger på just nu är ett av argumenten till att deras camping är så bra är att de har free wi-fi. Jag har försökt tota ihop det här inlägget hur länge som helst, men nätet är %#\€”++-dåligt. Så jag slutar medans det finns lite hopp om uppdatering kvar.

God Jul till er alla godingar 💖💖💖

 

En tanke kring ”Ho ho ho

 1. Bibbi

  God jul till er båda också.
  Jag pratade några minuter med Robin idag. Skulle cykla hem med fullastad cykel ifrån henne och Leo men det gick inte att cykla för det var snorhalt överallt. Då skulle jag ringa henne och säga att hon inte skulle vara orolig att jag inte mailade vilket jag skulle göra direkt när jag kom hem.
  Jag drog den tunga cykeln med ena handen och skulle ringa på min nya telefon med den andra och lyckades få till fel nummer och hamnade hos Robin. Han var hos sin bror och hade det jättebra.
  Så det var lite rart att få honom i örat faktiskt. Nu har jag en telefon som jag hör när den ringer och jag hör den jag pratar med. Så nu jädrars. Fick den i julklapp av Sara och Leo.

  Jag håller med dig. Det är rogivande med vatten och lite lagom vind i håret och mot kinderna.
  Julkram till er båda.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.