Lördag igen

I dag firar vi med lite bubbel och smörgåstårta att det bara är 50 dagar kvar till vår NZ take off.
Det betyder att det börjar bli dags att fundera på vad jag ska ha med mig osv. Vi blir borta sex veckor, så jag får fundera lite extra så jag får med det mest nödvändiga.

Bubblet vi drack är ett mousserande torrt vitt vin som är framtaget till Torshällas 700-årsjubileum. Riktigt gott, även om jag brukar föredra mindre torra viner.

Jag känner dock lite smolk i bägaren, Jaxons bortgång är fortfarande så smärtsam. Eller fortfarande och fortfarande, det har inte ens gått en vecka sen han somnade in. Jag vet att han har det bara nu ❤️ men det gör så ont, jag saknar honom så mycket.

Vi pratade så mycket, han kunde verkligen tala om vad han ville, man kan nog säga att han lärde mig mer än tvärtom. Jag saknar att han hoppar upp på handfatet när jag borstar tänderna och hans rutin att göra mig sällskap vid frukostbordet, då skulle det serveras ost minsann. Vattenfontänen var jätterolig från början, så rolig att han välte hela härligheten. Som tur var stod den inne i badrummet, men det blev mycket vatten att torka upp varje gång. Fontänen fick till slut hamna i sin kartong i garderoben.

Jag har svårt att somna på kvällarna för att jag saknar och tänker så mycket på honom. Därför har jag börjat stoppa örsnäckorna i öronen och så lyssnar jag på en ljudbok. Igår somnade jag med Herman Lindqvist i öronen 😆

Älskade Jaxon ❤️❤️❤️

3 tankar kring ”Lördag igen

 1. Bibbi

  Så klart du saknar Jaxon. Du har ju förlorat något fint, varmt och kärleksfullt.
  Men nu får jag faktiskt be dig använda din intuition, din magkänsla. Skriv sedan till mig och berätta när du känner Jaxons närhet. För han är där. Ofta. Judith ser honom så du kan ju titta på henne när hon beter sig märkligt *S*.
  Låt ingen skugga falla över er välförtjänta resa till ert paradis. Du ska njuta av varenda sekund av den resan. Du och Leif.
  Jag älskar torrt vitt vin. Det är mums mums. Har svårt för det som är sött och ”tjockt”.
  Jag hoppas att ni har en mysig kväll. Hela familjen. Var och en på sitt sätt.
  Lördagskram

  Svara
  1. judithjaxon Inläggsförfattare

   Tycker ju sånt är skrajsigt, men det kan det nog vara värt, jag ska skärpa mig 😉

   Svara
   1. Bibbi

    Näääää inte skärpa dig. Du är skärpt så det förslår. Jag menar bara att du ska tro på din intuition och magkänsla. Tillåta dig själv att vara lite mer sensitiv. Känna in.
    Inget otäckt och farligt alls.
    Mys dig och ha det bra. Det är du värd.
    Kram till dig från mig.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.