Firartajm🎈

I morse sjöng jag till Leifs förtret. Jamen man ska sjunga nĂ€r nĂ„gon fyller faktiskt. Idag har vi firat hans födelsedag precis som förra Ă„ret, dvs inte firat sĂ„ mycket alls. Nu tycker jag ju sĂ„ngen jag sjöng Ă€r högtidlig nog sĂ„ han var tacksam tror jag … nĂ€r jag slutade sjunga.

En god lunch mĂ„ste ju dagen firas med. Vilken lunch sen, bĂ€sta burgarn pĂ„ denna sidan ekvatorn. Leif gav den 17.83 poĂ€ng av 10 möjliga, och DÅ Ă€r Sjölund nöjd kan jag lova.

VĂ€dret har varit lite halvtrĂ„kigt bĂ„de idag och igĂ„r. Men vi bjöd in vĂ„ra Airbnb-vĂ€rdar pĂ„ swedish fika med nybakad sockerkaka. De uppskattade det vĂ€ldigt mycket 🙌. Det Ă€r sĂ„ roligt att lĂ€ra kĂ€nna nya mĂ€nniskor i det hĂ€r landet, alla Ă€r sĂ„ otroligt vĂ€lkomnande och generösa. De frĂ„gade en hel del om Sverige och de lĂ€rde oss en hel del om NZ, och mer lĂ€r det bli. Vi Ă€r inbjudna till deras julfirande och kommer dĂ„ att fĂ„ trĂ€ffa en del av deras slĂ€ktingar, spĂ€nnande!

I bland Àr det smaskigt med glass, eller helt Àrligt, det Àr alltid smaskigt med glass. Jag har hittat en fantastiskt, oemotstÄndlig, helt underbar Magnumglass i bÀgare, med flera lager choklad. Slurp Slurp! Precis en sÄn man vill ha en varm dag, eller en kall dag för all del eller vilken dag som helst egentligen, pÄ kvÀllen ocksÄ. Mitt i natten har jag inte testat men jag tror den funkar lika bra dÄ ocksÄ.

Stor barngrupp i Bregottfabriken

VÄrt vÀrdpar har tidigare haft en bondgÄrd med mÄnga djur. De flyttade till detta stÀlle för tvÄ Är sen och har nu bara 55 djur kvar. De gÄr och muar i hagarna bredvid vÄr stuga (korna alltsÄ, inte vÀrdparet) mest hela dagarna, hur mysigt som helst.

PÄ kvÀllningen duggade det lite,  men Àr det bbq-tajm sÄ Àr det. Idag blev det bara lite korv, men med goda tillbehör sÄ blev det smaskens.

Nu Ă€r det snart lĂ€ggdags, sĂ„ nu Ă€r det gonatt frĂ„n Nya Zeeland 🇳🇿

3 tankar kring ”Firartajm🎈”

 1. Bibbi

  Hej hopp,
  jag var ju inne och kladdade lite pĂ„ Leifs blogg för jag hade ju missat det dĂ€r med ”fylleriet”.
  Dock mÄste jag kladda lite hÀr ocksÄ och tala om för damen att glass det kan man Àta om nÀtterna ocksÄ. Det Àr kanoners nÀr man inte kan sova att gÄ upp och Àta glass och lÀsa tidning/bok/titta pÄ tv en stund. Efter det sover man som en stock.

  Kram kram

  Svara
 2. JudithJaxon InlÀggsförfattare

  Wow, tack för tipset! Det ska jag göra nĂ€sta gĂ„ng jag ligger sömnlös för nu ska jag se till att jag aldrig Ă€r glasslös 🙂

  Kramar frÄn oss!

  Svara
 3. Carola

  Carina du Ă€r ju en riktig sĂ„ngfĂ„gel 😘! Jag tror Leif njöt för fullt av din sĂ„ng! Kram đŸ€—đŸ’•

  Svara

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.