Äntligen🙌

Ja Àntligen Àr det snart dags för en ny NZ-resa. Som jag lÀngtat. Det Àr över ett halvÄr sen jag uppdaterade bloggen sist, viljan har inte riktigt funnits. Det har hÀnt sÄ otroligt mycket pÄ senaste halvÄret, en del bra men Àven en del trista saker. DÄ Àr man ju inte sÄ pigg pÄ att dokumentera sÄnt.

Nu Ă€r det i alla fall bara drygt en och en halv vecka kvar tills vi drar öster/söder-ut. Över 1500 mil, till en annan vĂ€rldsdel, annan Ă„rstid och annan hemisfĂ€r. DĂ€r vĂ€ntar försommaren, och vad jag förstĂ„r sĂ„ stĂ„r puhutukawatrĂ€den i full blomđŸ€—.

Tidigare Är har vi Äkt husbil, men denna gÄng blir det en stuga strax utanför Rotorua vi hyr. Vi hyr Àven en vanlig bil, sÄ lite utflykter lÀr det bli. Vi kommer att ha en del tid pÄ oss att upptÀcka ny platser eftersom vi blir borta i 10 veckor, bÄde över jul/nyÄr och en bit in i februari.

Över nyĂ„r fĂ„r vi Sverigebesök, Leifs syster och hennes sambo. Vi har tjatat om hur fantastiskt NZ Ă€r, sĂ„ nu vill de se med egna ögon. De Ă„ker husbil och reser runt pĂ„ bĂ„da öarna, ska bli sĂ„ himla kul att ses ”down under” och fira nyĂ„r ihop🎉.

Det Ă€r mycket kvar att fixa hĂ€rhemma innan vi Ă„ker, men packa Ă€r nog viktigast🇳🇿 đŸ›«

 

2 tankar kring ”Äntligen🙌”

 1. Bibbi

  Ja du snĂ€ckan du Ă€r verkligen vĂ€rd den hĂ€r lĂ„nga semestern i paradiset. NĂ„gonstans mĂ„ste man ju samla nya krafter och ny energi och var gör man det bĂ€st……jo pĂ„ NZ.
  Jag ser fram emot att se alla vackra bilder och sÀrskilt dem pÄ dig med vinden i hÄret och lycka strÄlande frÄn ögonen. MÄnga sÄdana vill jag se.
  NÀr ni kommer hem sÄ mÄste vi bara ses. MÄste. MÄste. MÄste. Du/ni fattas mig.
  Kram kram kram kram till hela högen

  Svara
  1. judithjaxon InlÀggsförfattare

   Jaaaa, klart vi ska ses dĂ„. DĂ„ förvĂ€ntar jag mig att jag Ă€r full av energi och dĂ„ jĂ€drar… JĂ€ttemassor mĂ„nga kramar hĂ€rifrĂ„nđŸŒžâ€ïž

   Svara

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.