Hemma

Ja, så var man då hemma mitt i vintern. Jeees vad det blåste och var kallt när man kom utanför flygplatsdörrarna. När vi landade på Arlanda var det många hojtande för det kändes som om planet landade på ett hjulpar och planet for åt sidan hit och dit. Behöver jag nämna att hjärtat pumpade och adrenalinet sprutade runt i kroppen. Det var första gången jag såg Leif lite orolig vid en landning. Så nu är min extrema flygrädsla tillbaka med buller å bång 😲

Så kom då Simon och hämtade oss, skönt att slippa krångla med tåg å sånt. Väl hemma slog tröttheten till, jag försökte hålla mig vaken så gott det gick, men framåt tidiga kvällen blev det svårt att hålla sig vaken. Så jag somnade vilket resulterar i att jag ligger vaken 03.30, men det är ju så tidsomställning funkar.

I Nya Zeeland kunde man ligga vaken och titta på stjärnorna med bakre bildörrarna öppna och känna den härliga brisen blåsa när man vaknade mitt i natten. Här är det lite annat, jag saknar den varma brisen. Men nu får man mysa i det kompakta mörkret i stället, det som riktigt aldrig infann sig där på andra sidan.

Undrar om man skulle försöka sova lite igen, lika bra att få tillbaka Sverige-tid i kroppen så fort som möjligt.

🇳🇿💕🇸🇪💕🇳🇿💕🇸🇪💕🇳🇿💕🇸🇪💕🇳🇿💕🇸🇪

2 tankar kring ”Hemma

 1. Bibbi

  Välkommen hem.
  Hu vilken upplevelse vid landningen men det var ju väldigt hård blåst i Stockholmstrakten igår. Jag tänkte faktiskt på er och flygeriet när dom varnade för nästan stormstyrka.
  Men nu är ni nere på backen i bra skick så nu är det bara att vänja sig vid allt här hemma.
  Jag tyckte det var en så fin bild du tagit genom fönstret. Jag, till skillnad från många, gillar ju mörkret och dunklet. Det är tur vi är olika.
  Nu är det bara oxveckor kvar till nästa långtur men i de oxveckorna ska vi då och då passa på att ses och ha roligt tillsammans.
  Sov gott kexet och varför inte slå upp balkongdörrarna, krypa ner under täcket och låtsas att du är på semester. Vi är väl vikingar vetja *S*. Eller nä, vi är väl inte det.

  Svara
  1. judithjaxon Inläggsförfattare

   Några öppna balkongdörrar blir det inte här inte, då fryser man ju nosen av sig. Jag åkte förbi Slagstaglass idag och tänkte att det är bara lite drygt tre månader kvar tills de öppnar igen, så det går åt rätt håll🤗.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.