Nu är det bara slut kvar

Man känner sig allt lite vilse när man inte har något internet. Det här med att blogga blev nästan som en rutin men när vi är på en camping som inte erbjuder wi-fi är det inte så mycket man kan göra. I och för sig har vi försökt att använda den gigabyte som följde med bilen, men det resulterade i att batteriet till motorn drog ur. Tur att det finns snälla och händiga campingägare som kan hjälpa till, annars hade vi varit kvar i Red Beach fortfarande, och när jag tänker efter så hade det inte spelat någon roll, tvärtom, det var en himla trevlig camping och ett par veckor till hade bara fyllt på energin ännu mer.

I morse var vi till husbilsuthyraren och hämtade våra resväskor där vi haft dem förvarade under semestern. Fy tusan va grejer det är som ska packas ner. Vi har även åkt till den sista campingen vi ligger på för denna gång, Murphy’s Law i Drury. Här var vi för några veckor sen, ett helt okej ställe med bara en uppställningsplats för bilen, men med en himla trevlig tillhörande pub. Där äter vi middag ikväll och förmodligen summerar vår resa.

Sammanfattningsvis får den här resan samma toppbetyg som förra resan. Dock har vi tagit det mycket lugnare den här gången och konstaterat att nästa resa blir inte i husbil utan med största sannolikhet hyr vi ett hus i Rotorua. Ja vadå vara ute god tid? Jag har lärt mig att om man planerar så har man i alla fall lite hum om vad som komma skall.🤗

Jag vet inte om jag kommer att göra någon sammanfattning av de dagar jag inte bloggat på. Leif har hittat wi-fi i butiker här och där och är jäkligt snabb på att koppla upp sig och bloggat medan jag styrt upp inhandling och såna där viktiga saker, ni vet 😉 Leif bloggar på leif.writesthisblog.com.

Nu är det som sagt bara slut kvar på den här resa, i morrn blir det låååång flygresa hem från landet på andra sidan.

På återseende!🇳🇿 💕  Kei te tirotiro

6 tankar kring ”Nu är det bara slut kvar

 1. Bibbi

  Tänk så vansinnigt fort tiden går när man har roligt och trivs.
  Bara slutet är kvar i NZ för den här gången men början är kvar när ni kommer hem hit. Början på sparande och planerande och längtande till nästa gång ni kommer iväg. Var tid har sin tjusning.

  Ni är i alla fall välkomna hem. Det ska bli så mysigt att krama om er båda. Robin och jag har ju bestämt att vi ska ses och luncha tillsammans alla fyra vid tillfälle. Men det är ingen brådska. Bara vetskapen om att vi ska ses räcker så länge.

  Jag har ju läst hos Leif hela tiden och det är så roligt att se bilder och filmer. En liten fråga nu bara. Har ni delad vårdnad om Konrad? Var ska han bo när han kommer till Sverige? Ni ser att jag är en engagerad läsare *S*.

  Kram kram kram

  Svara
  1. judithjaxon Inläggsförfattare

   Ja uj va tiden flyger. Tack, nu ska det bli skönt att komma hem för att flänga på flygplatser är inte så kul 😫

   Konrad, ja jo han har adress i Torshälla men han hänger med lite här och där.

   Ska bli så kul att ses snart igen.

   Stora kramen

   Svara
 2. Carina

  Välkomna hem! Det har vart så roligt att följa er resa på bloggarna. Hus i Routoroa! Då kan vi komma och hälsa på ;-).
  Kram❤

  Svara
 3. Kay Cole

  So excited to read that your next trip you plan to rent a house in Rotorua, we look forward to catching up again then. Hope the trip home was good and you are adjusting to the winter temps, the weather here isn’t wonderful, showers and fine breaks. I want our summer weather back 🙂

  Svara
  1. judithjaxon Inläggsförfattare

   I’ve already found a house to rent on Airbnb, but it is already almost fully booked until September, so I guess one have to be prepared to book quite a long time in advance. Anyway, we’ll figure something out🤗
   The trip home went well, but landing in Sweden was a bit scary, it was really windy and it didn’t feel secure to land, the plane shaked a lot. But as I wrote, everything went well.

   I read the wheather forecast and I saw there will be a lot of raining. I hope it will pass quickly and the wonderful Rotorua summer wheather will return.

   So looking forward to meet you and Terry on our next NZ holiday which will be soon I hope 😄

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.