Snart 2018

Morepork Nest

I dag vaknade vi till vackert väder, härligt att kunna öppna dörren till husbilen och känna värmen från sommaren. Idag är det vilodag, inget speciellt planerat. Vi står med husbilen i trädgården på Morepark Nest. Många backpackers här så det är tält kors och tvärs på gräsmattan, dock ingen elektricitet till husbilen, men utmärkt wi-fi när man sitter på altanen.

Lunch

Runt lunch tar vi en tur med husbilen och hamnar på East Cape Manuka Company Café. Ett mysigt ställe som serverar enklare måltider, fika och säljer Nya Zeelands berömda Manuka honung. Vi käkar lunch i caféträdgården och botaniserar runt bland deras produkter, som vi konstaterar är svindyra.

Efter lunch åker vi ner till stranden, det har mulnat på och det kommer några regnstänk, men vad gör det när lastbilschaufför Sjölund baxar ner husbilen ända ner till stranden så vågorna vrålar i öronen när man öppnar passagerardörrn. Underbart!! Lite fotande och stenplockande senare sätter vi oss i bilen igen och far i väg till byns enda butik och köper lite snacks 😆

I morgon drar vi vidare till East Cape där vi som först i världen välkomnar 2018. Det är mitt ute i obygden, så där finns varken el till husbilen eller wi-fi. Däremot har vi hört att det finns fler än vi som vill fira in 2018. Eftersom det inte blir något bloggande i morgon vill jag passa på att önska alla ett gott nytt år. Tänk på våra kära djur och strunta i alla raketer, umgås och skåla i stället. All kärlek från Nya Zeeland ❤️

3 tankar kring ”Snart 2018

 1. Bibbi

  Himmel å plättar så nära kanten husbilen stod *S*. Jag hade förmodligen skitit på mig om jag suttit i den. Men Leif är ju en hejare på att ratta jättebilen så jag känner mig trygg med att du åker med. Det är bara jag som är en hare.

  Jag önskar er båda ett riktigt gott slut på det gamla slitna året och ett riktigt gott nytt 2018. Jag hoppas det blir ett riktigt bra och fint år för oss alla.
  Underbara fina ni……jag strösslar nyårsglitter över er och hoppas att alla dagar ska vara snälla emot er.
  Kram

  Svara
 2. Bibbi

  Förresten……när jag ser kortet på er två inne på Leifs blogg så slås jag av hur himlars långt borta ni är. Världens ände liksom. Och jag som ville nyårskramas.
  Ni är fina på kortet. Jag tycker om lycka när jag ser den.
  Kram

  Svara
 3. judithjaxon Inläggsförfattare

  Kära du, här kommer varma nyårskramar från oss. Nu åker vi ännu längre österut och ska följa soluppgången i morgon bitti som några av det första i världen att hälsa 2018 välkommet.
  Ta hand om dig så ses vi inom en inte allt för avlägsen framtid💕🇳🇿🙋

  Kram kram

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.