Motionera

I morse vaknade vi till ett lite mulet och regnigt Bethlehem, Tauranga. Regnet var i form av – ja, det bästa jag kan beskriva det på är att det var ett blygt regn. Ja ungefär som ”-ska jag regna? eller nä… det passar sig nog inte riktigt… men ett par droppar kanske… eller fast nu överdrev jag nog, så nu slutar jag.” Det var alltså inte många droppar som kom, och det tog inte länge förrän molnen blev glesare och solen tittade fram. Luften var frisk och temperaturen låg lite lägre än tidigare dar, skönt.

Vi tog husbilen en sväng till Tauranga Crossing (ett shoppingcenter här i närheten) och käkade frukost på Patrick’s Pies Gold Star Bakery. Mums vilka goda pajer, de har till och med korats till Nya Zeelands bästa.

Sen tog vi oss till Pak’n Save för lite påfyllning av husbilsförnödenheter. Iste till mig och öl till Leif står alltid överst på listan att handla 😆

In med grejerna i husbilen, sen for vi mot Papamoa för att titta på havet och gå ner på stranden. Vi hittade en bra parkering, det blåste varmt och härligt (Leif skulle inte hålla med mig om det 🤣). Vi tog oss ner till stranden, tur Leif är med för han fick hålla i ryggsäck, kryckor och ibland fick han hålla i mig också. Mina ben vill inte som jag vill men med järnvilja och ett jävlaranamma kom jag ner till havet och kunde doppa fötterna i det varma havet. Wow, vilken känsla, jag hade kunnat stanna resten av dan.

Vi åkte in mot Mt Maunganui för att se oss omkring och försöka hitta ett ställe att äta på. Nu var det riktigt varmt igen och solen gassade. Vi hamnade på Thai Thani och åt ordinär thaimat, enkelt men gott.

Tillbaka till campingen och dags för lite bloggande. Ja, överskriften ja. Motionera, det är nåt Leif har ägnat sig åt i dag. Han har skjutit mig i rullstolen upp och ner för backar, han har burit på saker när jag inte orkat, han fick gå och hämta handduken när jag kom på att jag glömt den när jag klivit in i duschen, han har hivat in och ur min rullstol när vi stannat med bilen. Och framför allt har han stått ut med mig när jag och GPS’en inte är överens. Så han har verkligen fått motionera både kropp och huvud idag. Min hjälte ❤️.

Gonatt från Bethlehem 🙏🏻

2 tankar kring ”Motionera

 1. Bibbi

  Betlehem……så fint. Ni är då på rätt plats den här tiden.
  Jag tycker ni är hjältar båda två som med glädje och jävlaranamma kämpar på och lever era drömmar. Alla har inte det modet.
  Stor kram från mig. -6 grader här just nu men det ska välta över och bli plusgrader igen i morgon.
  Kram

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.