Onism and dès vu

Dagarna går..alldeles för fort. Nu har vi kommit in i veckan före den vecka vi åker hem. Dagarna som är kvar går nu att räkna på bägge handens fingrar. 440 mil har vi klarat av sen 1a februari.

Skärmklipp
Tiden är utmätt, det enda mål som är kvar nu är att åka ut på NZ’s nordspets Cape Reinga. Det blir förmodligen en tidig start i morgon och vi sätter fart norröver. Vi bor nu på en camping i Bay of Islands och planen är att stanna ända till söndag. Så trippen till Cape Reinga blir en fram-och-tillbaka-resa bara över dagen.

DSC_3168_1_huka

I helgen är det ett Corvette-convention här som Leif ska vara med på, själv deltar jag bara på BBQ som är på fredag, lördagen tillbringar jag på egen hand 🙂

Vi har många mil bakom oss nu och resan har varit över alla förväntningar! Så många nya intryck, så många nya möten och framför allt…så många skratt. Det känns som min once-in-a-lifetime-resa blir den bästa jag gjort, själen känner sig renad, ny luft har andats och det är längesen jag sovit så gott om nätterna. Det är sommar här och det känns som att inget är omöjligt, jag har till och med lyckats läsa karta riktigt bra de senaste dagarna. Igår var vi och tittade på en Redwood-skog, och när vi kom tillbaka till parkeringen hade en annan husbil ställt sig bredvid (den till höger). Kolla reg-skyltarna, what are the odds?

DSC_3211_1_odds

Det finns så mycket att uppleva här och dagarna räcker inte riktigt till.

Läs gärna Leifs blogg oxå, leif.writesthisblog.com

 

Feeling so much onism and dès vu….

DSC_3196_1_sun

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.