Det närmar sig

Ikväll har vi firat att det bara är 100 dagar kvar tills vi åker till Nya Zeeland i sex veckor. Vi firade med ett riktigt gott Nya Zeeländskt vin. Jag längtar och längtar. Det blir ett stopp i Singapore på vägen ner, där övernattar vi en natt och hoppas vi hinner se lite av stan i alla fall.

Vårt nätverk i Nya Zeeland utökas sakta men säkert, ibland slänger jag i väg ett meddelande på messenger när jag ser nåt intressant, hittills har jag fått svar. Häromdagen var jag i kontakt med en svensk tjej som jobbar i Edgecumbe, vi ska försöka tajma in så vi kan träffa henne där innan jul.

På tal om jul, det här blir första gången jag firar jul och nyår nån annanstans än hemma. Det kommer nog att kännas konstigt att fira helgdagarna mitt i sommaren. Om det blir som vi funderat så blir det BBQ på julafton och nyår firar vi på den allra östligaste platsen i landet (lite norr om Gisborne). Där blir vi först i landet och bland de första i världen att välkomna 2018.

Nu när det börjar närma sig så sätter planeringen igång på allvar. Vi ska ansöka om internationellt körkort igen, jag måste fixa nytt pass, vi ska köpa nya resväskor, vi ska ta kontakt med flygbolagen för att förvarna om att vi har en rullstol med oss, medicinintyg ska skrivas, reseförsäkring ska tecknas, lite pengar ska växlas och slutbetalning ska göras *puh*. Det är säkert fler grejer som ska fixas, men det lär vi bli varse.

Får se om vi får tid att kolla på nåt hus som går att hyra där nere. Att åka runt i husbil blir lite dyrt i längden, så därför kan det vara bra att ha koll på lite hus som hyrs ut några veckor.

Ojoj, nu är det inte så länge kvar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.