På rätt sida

Jag hade tänkt vara lite aktiv på bloggen, men det finns inte så mycket intressant att skriva så det blir liksom inte av. Men på torsdag händer nåt 🙂 Då åker jag och Leif ner till Göteborg för att träffa ”vår” resebokare Fredrik på MyPlanet. Det betyder att innan helgen kommer vi att ha en offert på en ny resa ner till Nya Zeeland!! ✌️💪💖🇳🇿. Planen är att åka i början av december och komma hem nånstans i mitten av januari. Som jag längtar…

Nu är vi på rätt sida om nyåret och det betyder att nedräkning till avresedatum börjar på allvar. Nu är det i alla fall mindre än ett år kvar tills vi reser.

Den här gången blir det en mindre husbil, nu när man vet hur det går till ”down under” liksom ✌️. Får se om vi kommer fram till nån strategi hur resorna framöver ska gå till, ett litet sommarställe runt Rotorua eller Taupo skulle inte vara en tokig lösning.

Men men, först resan i år, sen får vi se. Idag är det förresten NZ nationaldag. Förra året åkte vi genom Queenstown den dagen, och det var firande så långt ögat nådde.

Här firar vi ettårsdag 😉 och resebokning på torsdag, inte helt fel det heller 💜🇳🇿.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.