Härliga måndag 🙌

Vissa måndagar är härligare än andra, idag till exempel. Idag vaknade vi upp i vår lilla Airbnb-stuga till vackert väder, om än lite kyligt. Temperaturen steg snabbt så det var runt 25 grader på förmiddagen.

Idag åkte vi till … håll tungan rätt i mun nu … Whakarewarewa Forest. Det var svalt och skönt i skogen, inga myggor, knott eller annat otyg stör. Vi gick en enkel runda eftersom elrullstolen måste klara terrängen, och det gjorde den galant. 

Vi mötte en hel del andra turister på vår lilla promenad, men det märks att den riktiga turistsäsongen inte riktigt kommit igång än, då är det fullt på både parkering och vandringslederna. Vi tog det lugnt, provade vår gimbal och det gick galant. Det lär nog komma upp nån film framöver. 

Efter skogsbesöket så blev det lite lunch på PitaPit, därefter tog vi en sväng förbi the Blue Lake, the Green Lake och ända fram till Lake Tarawera. Vid Tarawera-sjön finns möjlighet att få väldigt fina solnedgångsfoton. Få se om vi försöker fixa det någon annan dag.

Åter vid stugan kom Lyn förbi med en gasolgrill. Nu kan vi BBQa så mycket vi vill. Hon frågade vad vi skulle göra i jul, vi sa som det var – ingenting. Hon ville gärna ha oss på besök hemma hos sig på juldagen. Jösses, hur firar man NZ-jul tro? Vi får kolla upp lite NZ-jultraditioner och försöka att inte göra bort sig allt för mycket. Något som är givet i alla fall är att spela kubb. 🤗 Det ska bli himla spännande.

Nu är det kväller och i morgon är en annan dag. Gonatt från Nya Zeeland🇳🇿

2 tankar kring ”Härliga måndag 🙌

  1. Bibbi

    Mysigt att traska in på era bloggar och läsa. Tänk att ni äntligen är där. Det är fantastiskt.
    Jag läser bådas bloggar men kommenterar bara på en.
    Må gott och ha det härligt.
    Spännande att fira NZ-ländsk jul. Det får du berätta om sedan.
    Kram till båda två

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.