månadsarkiv: september 2021

Vilken härlig dag

Tänk att en kan ha det så bra. Det var längesen jag vaknade och kände mig utsövd. Kanske det beror på att jag hade min käraste bästaste vän på besök en kortis igår kväll. Sicken energiboost 💖!

Morgonen startades med en frukost i Kungsör. Det har blivit lite av en tradition att åka till Bagarens Brödbod i Kungsör lite då och då. Oftast står en salami/brie-macka och en kopp te på menyn, smaskens. Vi brukar passa på att köpa färskt bröd så vi har över helgen. Idag blev det kaffe och rostbiffmacka för Leif. Den frukosten står vi oss på länge.

På eftermiddagen hade jag klipp-och-färgning hos Sanna på Hårstudio Relax. Jag blev himla nöjd, och Sanna lockade till det skitsnyggt. Jag sa till Leif att är man så tjusig i håret så måste man gå på restaurang.

På vägen hem från frissan hämtade vi ett paket på OKQ8 som Laila på Önskabutiken i Kosta skickat. Äntligen fick jag min Zassenhaus-kryddkvarn. Nu ska här lagas mat som självaste kocklandslaget😆. Vi köpte ju nya Scanpan-stekpannor på Kosta Outlet när vi var i Alvesta, så vi är preppade till max.

Blev det nåt av det där restaurangbesöket då? Självklart! Det blev en tur in till Eskilstuna och Grekiska kolgrillen. Där blir man aldrig besviken. Ikväll blev det souvlaki – grillspett alltså, det brukar det alltid bli. Mätta och belåtna gick vi en sväng runt kvarteret för att få lite frisk luft innan vi tog bilen hem igen.

Vad gjorde vi när vi kom hem då? – Jo, vi förlängde vår svemester vi ska på i november (till Gbg) med två dagars återbesök i Alvesta, där Sveriges godaste hamburgare serveras på Hotell Rådmannen, där vi ska bo. Därifrån är det bara ca fem mil till Kosta Outlet, kanske vi skulle investera i några riktigt bra kock-knivar den här gången.

Vilken underbar dag, så här pigg har jag inte varit på år och dar. Vilken lycka!