månadsarkiv: september 2017

På g

Nu flyger verkligen tiden iväg, det är bara 70 dagar kvar till avresa mot Nya Zeeland.

Nu när hösten har gjort sitt intåg känns det extra skönt att veta att vi har en till sommar att se fram emot bara inom några månader. Jul och nyår kommer att firas mitt i sommaren, det kommer att kännas annorlunda.

Sedan vi kom hem förra gången (feb 2016) har vi pratat om NZ väldigt mycket, men vi märker att ju mer tiden går desto mer glömmer vi detaljer. Det är så synd att glömma de små härliga ögonblicken där vi stannade till för en kort stund för att ta ett foto eller för att fika, därför har vi nu denna gång tänkt dokumentera vår resa lite mer detaljerat.

Vi har gjort en egen ”loggbok” vi ska skriva i och så har vi köpt en HP sprocket för att snabbt kunna dokumentera det vi skriver om med en bild. Det blir lite som en dagbok med bilder. Loggboken (skrivboken) har vi designat själva och beställt från personligalmanacka.se. Vår gadget-hög bara växer och växer, men va sjutton, man ska ju ha kul också.

Jag längtar, längtar, längtar… Den här gången kommer jag att ha med min rullstol, jag hoppas den kommer att underlätta för mig och att den inte kommer att vara i vägen i husbilen allt för mycket.

Inget är som att gå i väntans tider, 70 dagar kvar!!🤗