månadsarkiv: februari 2017

Jamen så äntligen

Nu är vi i Göteborg och på eftermiddagen besökte vi Fredrik på MyPlanet. Han satte ihop en resa åt oss med början 4 december i år och hemkomst den 16 januari.
Den här gången kommer vi bara att röra oss på den norra ön i en liten mindre husbil, men ändå med alla bekvämligheter. På nerresan blir det även ett två-dagar-stopp i Singapore, ska bli spännande det också.

Ikväll blir det lite firande på Sinclairs Steakhouse, självklart en NZ-restaurang ✌️😊 www.sinclairs-steakhouse.se

New Zealand, here we come! 🇳🇿✌️💪👍😘

På rätt sida

Jag hade tänkt vara lite aktiv på bloggen, men det finns inte så mycket intressant att skriva så det blir liksom inte av. Men på torsdag händer nåt 🙂 Då åker jag och Leif ner till Göteborg för att träffa ”vår” resebokare Fredrik på MyPlanet. Det betyder att innan helgen kommer vi att ha en offert på en ny resa ner till Nya Zeeland!! ✌️💪💖🇳🇿. Planen är att åka i början av december och komma hem nånstans i mitten av januari. Som jag längtar…

Nu är vi på rätt sida om nyåret och det betyder att nedräkning till avresedatum börjar på allvar. Nu är det i alla fall mindre än ett år kvar tills vi reser.

Den här gången blir det en mindre husbil, nu när man vet hur det går till ”down under” liksom ✌️. Får se om vi kommer fram till nån strategi hur resorna framöver ska gå till, ett litet sommarställe runt Rotorua eller Taupo skulle inte vara en tokig lösning.

Men men, först resan i år, sen får vi se. Idag är det förresten NZ nationaldag. Förra året åkte vi genom Queenstown den dagen, och det var firande så långt ögat nådde.

Här firar vi ettårsdag 😉 och resebokning på torsdag, inte helt fel det heller 💜🇳🇿.